SPEKTAKL U PIONIRU: Sjajne borbe dok se čekaju Vaso i Kroata! Dominacija Marine Spasić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 23:05

SPEKTAKL U PIONIRU: Sjajne borbe dok se čekaju Vaso i Kroata! Dominacija Marine Spasić (VIDEO)

Prva četiri meča su završena pre vremena.

Počeo je veliki MMA spektakl u Hali "Aleksandar Nikolić". Dvorana je ispunjena do poslednjeg mesta na borilačkom spektaklu u organizaciji FNC promocije, pod imenom "FNC 13".

U prvoj borbi večeri, pobedu je odneo Hrvat Fran Luka Ðurić. On je tehničkim nokautom slavio protiv Srbina Borisa Stanića u trećoj rundi.

Posle pobede, beogradska publika izviždala je pobednika iz Hrvatske, koji je u jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak i zaplakao dok je davao izjavu.

- Hteo bih se zahvaliti Beogradu. Kada sam se okrenuo, nisam mislio ništa prema publici, nego prema treneru. Oni su zaslužni za pobedu, hvala treneru, ATT-u, Stipi, Saletu... Da nema njih, ovde mene ne bi bilo. Čast mi je bio deliti ovaj kavez sa drugim borcima. Jednostavno, umro sam u trećoj rundi, ali nisam smeo da stanem, da razočaram svoj tim, to je to - rekao je Fran Luka.

I druga borba večeri završena je na identičan način - tehničkim nokautom. Aleksandar Vukosavljević "Mlata" upisao je prvu pobedu u profesionalnoj karijeri, na svom debiju, i to prilično ubedljivo protiv Miladina Kolarskog. Obojica su predstavnici Srbije.

Treći meč se zuavršio u trećoj rundi kada he Crnogorac Blažo Nikolić naterao na predaju Slovenca Dina Suljkanovića.

Zatim je slavila  Marina Spasić protiv Samin Kabal Beik iz Italije.

Nakon brutalnih udaraca Srpkinje sudija je definitno morao da prekine borbu.

- Ne može da se opiše, ovo je moj grad, prelepo je! Hvala vam mnogo, mnogo, divni ste. U glavi sam rekla, ne predajem, makar polomila nešto! Ovo je najveći turnir na kojem sam bila, ovo je zaista u smislu organizacije i svega tako lepo - poručila je Marina publici u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLA ODBRANIO TITULU: Joksović pokazao da je najbolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 01:08

Spremniji borac je došao do pobede...Glavna borba na FNC 13 eventu u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu donela je okršaj za titulu u velter kategoriji između predstavnika Srbije i branioca trona Nikole Joksovića i izazivača iz Crne Gore Sava Lazića...Nikola ostaje šampion, ali da je Lazić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.