NIKOLA ODBRANIO TITULU: Joksović pokazao da je najbolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 01:08

NIKOLA ODBRANIO TITULU: Joksović pokazao da je najbolji

Spremniji borac je došao do pobede.

Glavna borba na FNC 13 eventu u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu donela je okršaj za titulu u velter kategoriji između predstavnika Srbije i branioca trona Nikole Joksovića i izazivača iz Crne Gore Sava Lazića.

Nikola ostaje šampion, ali da je Lazić bio fizički spremniji sigurno bi bilo mnogo više "vatre" na ovom meču.

Odlično je Savo radio u prvoj rundi i videlo se da se taktički dobro spremio za ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel. Ipak, kao da mu je ponestalo snage u drugoj rundi i bilo je jasno svima da je Nikola blizu odbrane trona.

Duel je završen u drugoj rundi, a Savo koji uskoro puni 35 godina već sve više radi kao trener i imaće šta da prenese novim borcima, dok je pred Nikolom još nekoliko godina u kojima će da pokaže da je fajter visoke klase.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.