SPEKTAKL NA TAŠU: Grobari ovacijama pozdravili Aleksu, a onda je SVE ZAGRMELO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 18:09

SPEKTAKL NA TAŠU: Grobari ovacijama pozdravili Aleksu, a onda je SVE ZAGRMELO (VIDEO)

Grobari u glas.

Košarkaši Partizana na Tašmajdan igraju protiv Fuenlabrade prijateljsku utakmicu. Kapacitet tribina je 7.000 i sve karte su rasprodate.

Podsećamo, kada je naša zemlja bila pod sankcijama košarkaši Partizana su domaće utakmice igrali u predgrađu Madrida, Fuenlabradi i tada se rodilo veliko prijateljstvo.

Sada, tokom prijateljske utakmice na otvorenom, igrači Partizana predstaviće dresove za novu sezonu, a tim je pozdravljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovacijama.

Isto tako, Grobari su gromoglasnim aplauzom dočekali Aleksu Avramovića, jednog od miljenika reprezentacije Srbije na Mundobasketu.

Alexa, Alexa😍🖤🤍👑 #mvp pic.twitter.com/ItnT0D0Cd3

— Grobarka (@ima1tim) September 13, 2023

Nakon toga usledilo je pevanje u glas himne crno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari" skandirali Avramoviću: "MVP, MVP" VIDEO

Izvor: B92, 13.Sep.2023

Navijači Partizana pozdravili su Aleksu Avramovića ovacijama i skandiranjem "MVP, MVP" pred početak prijateljske utakmice protiv Fuenlabrade na Tašmajdanu...Srpski reprezentativac je bio jedan od najzaslužnijih osvajanja srebrne medalje reprezentacije Srbije na tek okončanom Mundobasketu...Bek...

Nastavak na B92...

Partizan na punom Tašmajdanu bolji od Fuenlabrade

Izvor: Danas, 13.Sep.2023

Košarkaši Partizana zabeležili su i četvrtu pobedu u pripremnom periodu pošto su u Beogradu, na prepunom stadionu na Tašmajdanu, savladali bratski klub Fuenlabradu rezultatom 93:63.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.