Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN PRIZOR U BARU: Trener Igokee pretio igraču – ‘Hoćeš platu? Ako te sad udarim!’ (VIDEO)

Pomalo smešna, ali u isto vreme i vrlo ozbiljna situacija na turniru ABA Superkupa u Baru.

Košarkaški treneri sve više gube ili pomeraju granicu u odnosu sa igračima. Profesionalan odnos bi morao da postoji, ali ne bi svaki igrač istrpeo to što jeste sinoć košarkaš Igokee Robert Rikić.
Na njega je trener tima iz Laktaša Dragan Bajić urlao ceo tajm-aut, a ne samo da je bio verbalno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << agresivan prema igraču, već je malo falilo da dođe do fizičnog kontakta Rikića i – table.
Što je još luđe, Bajić je svog igrača u više navrata upitao da li želi platu.
– Hoćeš platu? Hoćeš platu? Hoćeš platu? Vidi koliki si majstore, dečko je za glavu manji od tebe uhvati ti dve lopte u napadu. Vidiš koliki si! – vikao je Bajić.
Kada je Rikić hteo da se odbrani, dobio je još grđi odgovor:
– Nemoj da pričaš tu, kad te udarim ovom tablom… – zamahnuo je Bajić, ali je zastao i dodao:
– Sram te bilo, kako te nije sramota da komentarišeš!

Trener Igokee Bajić poludio na igrača: Hoćeš… by watch-it-now
The post ŠOKANTAN PRIZOR U BARU: Trener Igokee pretio igraču – ‘Hoćeš platu? Ako te sad udarim!’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Hoćeš platu? Nemoj da te udarim tablom!"

Izvor: B92, 21.Sep.2017

Trener Igokee Dragan Bajić besneo je tokom tajm-auta na svog igrača Roberta Rikića na utakmici Igokee i Mega Bemaksa igrane na Superkupu ABA lige u Baru. Rikić u dva navrata nije uspeo da pored nižeg igrača od sebe uhvati skok u odbrani, imao je problema i sa i faulovima u napadu pa je Bajić svoju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.