SLUČAJNOST ILI NE: Ben doživeo veliku NEPRIJATNOST posle meča sa Partizanom! Delije očima ne VERUJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 11:49

SLUČAJNOST ILI NE: Ben doživeo veliku NEPRIJATNOST posle meča sa Partizanom! Delije očima ne VERUJU (VIDEO)

O tome se priča.

Porazom u Humskoj od Partizana, Crvena zvezda je i osmu godinu zaredom ostala bez trofeja u Kupu Srbije.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

Uprkos činjenici da su odbranili titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Superligi, tim sa Marakane propustio je priliku da još od 2012. ponovo izbori ulazak u finale najmasovnijeg takmičenja.

Čim je sudija Novak Simović označio kraj utakmice, fudbaleri u crveno-belim dresovima otišli su do najvatrenijih pristalica, kako bi otpozdravili Delijama za podršku tokom celog meča.

U masi na severu našao se i bivši kapiten Zvezde Vujadin Savić, koji je odmah potom sišao, kako bi pozdravio svakog prvotimca srpskog šampiona.

Svakog, osim El Fardu Bena! Mnogima nije bilo jasno zašto je Savić preskočio Bena, da li ga je slučajno u gužvi izgubio iz vida, ili među njima postoji neki problem, u šta je sad počelo da se sumnja...

Pomenuti detalj možete da pogledate od trećeg minuta, na video snimku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.