SLS: ‘Batko’ napada ‘zebre’, Vujalija naštelovao violinu (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: ‘Batko’ napada ‘zebre’, Vujalija naštelovao violinu (SASTAVI)

Za nešto manje od sat vremena u Humskoj startuje meč 3. kola plej-ofa između Partizana i Borca iz Čačka.

Jednom i drugom timu je pobeda imperativ, jer je borba za Evropu sve žešća. Zbog toga je posle dugo vremena trener crno-belih Ivan Tomić odlučio da na teren od prvog minuta pošalje klasičnog napadača. Tako će se kapiten Saša Ilić vratiti u vezni red, a Čačane će napasti Valeri Božinov. U odbrani će mesto pored Marka Jovanovića zauzeti Miladin Stevanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a iznenađenje je na krilnoj poziciji gde će umesto Alena Stevanovića zaigrati Marko Golubović.
Sa druge strane novi trener Tomas Vasov na raspolaganju će imati sve igrače. Pod znakom pitanja bio je Zorić, ali se on oporvio od lakše povrede zadobijene u udesu. Napad će predvoditi sjajni Vujaklija, koji je podmazao violinu da “zasvira” u Humskoj.
PARTIZAN: Šaranov – Bandalovski, Jovanović, Stevanović, Bogosavac – Everton, Brašanac, Ilić, Golubović, Mihajlović – Božinov.
BORAC Č: Bajić – Tanasin, Krstić, Maslać, Kostić – Balabanović, Petraci, Jovanović, Zorić, Zec – Vujaklija.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tomić 'ohladio' bivšeg reprezentativca! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016

Fudbaleri Partizana od 17 časova dočekuju čačanski Borac u okviru 33. kola Superlige Srbije, a trijumf je imperativ za crno-bele pošto Čukarički beži osam bodova nakon jučerašnje pobede na stadionu "Rajko Mitić"...Strateg Partizana Ivan Tomić za današnji meč ne može da računa na povređenog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.