SLIKA IZ BEOGRADA: Novak Đoković stigao u Srbiju, evo ko je njegov veliki fan

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKA IZ BEOGRADA: Novak Đoković stigao u Srbiju, evo ko je njegov veliki fan

Najbolji teniser planete Novak Đoković stigao je u Beograd, a Maja Volk, koja odnedavno kuva za porodicu Đoković je na društvenim mrežama, okačila fotografiju sa njim.

Đoković će će posle konsultacija sa svojim dugogodišnjim oftalmologom doneti odluku u nastupu za reprezentaciju Srbije u prvom kolu Dejvis kupa protiv Kazahstana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Meč se igra od 4. do 6. marta, tako da će naš prvi reket imati nekoliko dana da se oporavi, a svi u taboru domaćina veruju da će prva zvezda okršaja biti spremna.

Selektor Bogdan Obradović pored Đokovića u timu još ima i Viktora Troickog, Filipa Krajinovića i Nenada Zimonjića.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Obradović: Nadamo se da će se Novak brzo oporaviti

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2016

Selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović rekao je danas da se nada brzom oporavku prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je zbog infekcije oka nedavno predao meč na turniru u Dubaiju..."Očekujemo vesti od Noleta što se tiče oporavka. Nadamo se da će sve biti u redu i da će se brzo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.