SL - Čudesni Haskić odložio Zvezdinu šampionsku proslavu!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Čudesni Haskić odložio Zvezdinu šampionsku proslavu!

Trećim het-trikom u sezoni Nermin Haskić doneo je novu pobedu ekipi Radničkog iz Niša i odložio Zvezdinu proslavu.

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi već sutra mogli da proslave šampionsku titulu, ali je Nermin Haskić imao drugačije planove.

Napadač niškog Radničkog doneo je svom timu novi prvenstveni trijumf, pa će Crvena zvezda morati da pričeka sa eventualnom proslavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampionske titule.

Radnički je u prvoj utakmici 34. kola Super lige Srbije kao gost savladao ekipu Proletera rezultatom 3:2 (0:1) i smanjio zaostatak za liderom na tri boda.

Gosti su bili neprepoznatljivi u prvom poluvremenu, pošto za 45 minuta igre nisu uspeli da upute nijedan šut ka protivničkog golu.

Proleter je u uvodnih 15 minuta pretio preko Ognjena Mitrovića, Leandra i Nemanje Čovića, a vođstvo domaćima doneo je Srđan Vujaklija u 31. minutu prvog dela igre.

U nastavku susreta Radnički je pokazao zašto će drugu sezonu za redom igrati u evropskim kvalifikacijama. Samo deset minuta igre u nastavku bilo je dovoljno gostima da preokrenu rezultat, a oba gola postigao je najbolji strelac lige Nermin Haskić.

Domaćin je brzo odgovorio. Nemanja Čović je najpre dva puta pretio Ristiću, a onda je u 61. minutu poravnao rezultat - 2:2.

Usledio je period igre kada je Radnički preuzeo inicijativu i nagrada je stigla u 71. minutu kada Nermin Haskić trećim golom na utakmici donosi novo vođstvo gostima.

Pokazaće se da je trećim het-trikom u tekućoj sezoni Haskić doneo novu pobedu Radničkom iz Niša i učvrstio se na vrhu liste najboljih strelaca Super lige sa 24 gola!

Proleter u sledećem kolu gostuje Čukaričkom, dok će Radnički iz Niša ugostiti Vojvodinu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ 1 U 2 PONOVO! Radnički Niš savladao Porleter posle preokreta, het-trik Haskića!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2019

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su večeras u gostima Proleter sa 3:2 u prvoj utakmici 34. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Haskić kao "Đu-Le", može li da nadmaši Sava?

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019

Nestvarna sezona za napadača Radničkog iz Niša. Kakve su šanse da nadmaši rekord aktuelnog trenera Partizana?..Trećim het-trikom u sezoni na izmaku napadač Radničkog iz Niša Nermin Haskić doneo je novi trijumf svom timu i ujedno se učvrstio na čelu liste najboljih strelaca Super lige...Sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.