SKANDAL U TIRANI: Albanski navijači ISTAKLI sraman transparent kojim su VREĐALI Srbiju (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 08:00

SKANDAL U TIRANI: Albanski navijači ISTAKLI sraman transparent kojim su VREĐALI Srbiju (VIDEO+FOTO)

Nezapamćeni haos.

Utakmica grupe "I", u kvalifikacijama za Mondijal 2022. godine u Kataru, između Albanije i Poljske završena je posle mnogo muka, pobedom gostiju od 1:0.

Navijači u Tirani napravili su najblaže rečeno haos, pošto su posle vodećeg gola Poljaka u 77. minutu, brutalno gađali flašicama i raznim plastičnim predmetima gostujuće fudbalere, što je samo bio vrhunac višesatnog divljanja domaćih pristalica koji su i dugo pre starta meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripremali "linč" za goste

Uporedo s tim, albanski huligani su istakli i pogrdni transparent protvi Srbije na kom je pisalo "FCK SRB (J**i Srbiju)", a koji verovatno ima veze sa nedavnim dešavanjima Fudbalskog saveza Srbije u slučaju Đerdana Šaćirija.

Podsetimo, FSS je poslao pismo FIFA i traži dma se reprezentativac Švajcarske, poreklom Albanac, odstrani iz fudbala, zbog toga što je posle meča njegove selekcije protiv Severne Irske bio ogrnut jaknom sa obeležjem terorističke organizacije UČK.

Meci suspendat la Tirana #FIFAWCQ2022 https://t.co/KOg9Ypmoao

— Dumitru (@cronicarescu) October 12, 2021

Što se tiče samog divljanja albanskih navijača protiv Poljske, meč je bio u prekidu pola sata i rezultat se nije menjao u nastavku. Igrači su se povukli u svlačionicu, meč je bio u prekidu gotovo pola sata, ali je kasnije priveden kraju.

Albanski navijači su najpre zviždali himni Poljske, a desetak minuta pre gola gađali su Pjotra Zelinskog koji se spremao da izvede korner, pa je sudija i tada prekidao meč sve dok se nisu stekli uslovi da se izvede udarac.

Nema sumnje da posle ovakvih dešavanja FS Albanije čeka drakonska kazna od nadležnih organa UEFA.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.