Izvor: RTS, 13.Okt.2021, 06:49

Prekid u Tirani, Albanci gađali Poljake dok su slavili gol

Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo između Albanije i Poljske prekinuta je kada su albanski navijači bacali flaše vode i razne predmete na gostujuće fudbalere, dok su proslavljali pogodak za vođstvo od 1:0. Meč je bio prekinut pola sata, ali je ipak nastavljen i Poljaci su slavili sa 1:0.
Poljska je povela sa 1:0 u 77. minutu golom Karola Sviderskog u Tirani, ali je publika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << goste gađala flašama dok su slavili, preneo je AP.

Poljska fudbalska delegacija koja je bila na klupi pozvala je igrače da odmah napuste teren.
Spiker na stadionu je saopštio da će se meč nastaviti, ali da će ukoliko navijači bace još koji predmet meč biti registrovan službenim rezultatom (3:0 za Poljsku).
Meč je bio prekinut pola sata, ali je ipak nastavljen i Poljaci su slavili sa 1:0.
Dva kola pred kraj kvalifikacija Poljska (17 bodova) je posle ove pobede pretekla Albaniju (15 bodova) na drugom mestu grupe I, koje vodi u baraž za Mondijal 2022. u Kataru.
Na prvom mestu koje vodi direktno u Katar je Engleska sa 20 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci transparentom prozvali Srbiju FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2021

Sam prekid utakmice između Albanije i Poljske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nije bio jedini incident u Tirani.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.