MEČ IZMEĐU ALBANIJE I POLJSKE PREKINUT NAKON GOLA GOSTIJU: Albanski navijači gađali igrače Poljske tokom proslave gola! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2021, 23:16

MEČ IZMEĐU ALBANIJE I POLJSKE PREKINUT NAKON GOLA GOSTIJU: Albanski navijači gađali igrače Poljske tokom proslave gola! (VIDEO)

Utakmica u Tirani između Albanije i Poljske prekinuta je u 78. minutu zbog nesportskog ponašanja domaćih navijača. Tada su Poljaci poveli sa 1:0 golom Sviderskog i dok su slavili gol zasuti su mnogobrojnim predmetima. Navijači Albanije su bili revoltirani što je njihova ekipa primila gol u tako važnom meču te su bes odlučili da iskale […]
The post MEČ IZMEĐU ALBANIJE I POLJSKE PREKINUT NAKON GOLA GOSTIJU: Albanski navijači gađali igrače Poljske tokom proslave gola! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači u Tirani gađali Poljake plastičnim flašama

Izvor: Danas, 12.Okt.2021

Utakmica između Albanije i Poljske (0:1) u Grupi I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo prekinuta je u 78. minutu nakon vodećeg gola gostiju zbog nesportskog ponašanja publike na stadionu „Er Albanija“.

Nastavak na Danas...

SKANDAL U TIRANI: Albanski navijači ISTAKLI sraman transparent kojim su VREĐALI Srbiju (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 08:00

Nezapamćeni haos...Utakmica grupe "I", u kvalifikacijama za Mondijal 2022. godine u Kataru, između Albanije i Poljske završena je posle mnogo muka, pobedom gostiju od 1:0...Navijači u Tirani napravili su najblaže rečeno haos, pošto su posle vodećeg gola Poljaka u 77. minutu, brutalno gađali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.