SKANDAL POTRESA EURO: Selektor izneo ŠOKANTNE podatke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 18:08

SKANDAL POTRESA EURO: Selektor izneo ŠOKANTNE podatke!

A tek je počelo...

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić priznao je da su fudbaleri vicešampiona sveta namerno izgubili premijerni meč na Evropskom prvenstvu od Engleske, kako bi izbegli težeg protivnika u osmini finala.

Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na EURO, i mnogi smatraju da će odbraniti titulu osvojenu 2016. Ali to će morati da urade na terenu, gde danas (18.00) imaju prvi ispit protiv Mađara, koji su značajno slabiji. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Portugal u Mozzartu je najveća na svetu - 1,55, a kombinazzija 2&3+ je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Portugal.

Izjava Dalića zapalila je region, a ujedno i bacila senku na regularnost takmičenja, koje tek što je počelo.

- Da nam je neko pre početka meča rekao da ćemo izgubiti 1:0 od Engleske, mi bismo to prihvatili. Prvo mesto u grupi donosi težeg protivnika. Nismo ni želeli da budemo prvi. Nismo kalkulisali, ali sada je tako kako je. Nismo igrali dobro protiv Engleske i moramo da prihvatimo našu trenutnu situaciju - šokirao je Dalić prisutne.

Logično, budući da će Hrvati ako zauzmu prvu poziciju u grupi D, u osmini finala igrati protiv drugoplasiranog iz "F" grupe, nazvanom "grupe smrti", jer su tamo Francuska, Nemačka i Portugal, uz autsajdera Mađare.

Nasuprot tome, drugoplasirani iz "D" grupe sastaje se sa takođe drugoplasiranim iz grupe u kojoj su Španija, Švedska, Poljska i najveće iznenađenje Slovačka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.