SKANDAL! Hrvat MUČKI šutno Danka Lazovića u GRUDI posle meča u Atini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Hrvat MUČKI šutno Danka Lazovića u GRUDI posle meča u Atini (VIDEO)

Čeka ga žestoka kazna.

Napadač AEK-a Marko Livaja napravio je veliki incident posle utakmice protiv Videotona i prolaska u grupnu fazu Lige šampiona. Nekadašnji napadač Intera udario je bivšeg reprezentativca Srbije Danka Lazovića, zaradio zbog toga isključenje i sada čeka presudu UEFA. Hrvat svakako ne bi trebalo da se iznenadi ukoliko bi mu disciplinci Evropske kuće fudbala odrezali poveću kaznu zbog koje možda neće ni zaigrati u Ligi šampiona.

Sulejmani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << UMALO POGINUO: Fudbaler Dinama ga šutnuo u glavu, a onda je na Maksimiru zavladao MUK (FOTO)

PAO JE NA NISKE GRANE: Bivši reprezentativac POTPISAO za trećeligaša! Igraće za 15. klub u karijeri!

U gužvi po okončanju utakmice Lazović je ušao u sukob sa Niklasom Hultom, uhvatio ga za vrat, a Livaja se našao u blizini i rešio da stane u zaštitu svog klupskog druga. Nakon što ga je Lazović odgurnuo Livaja ga je uadario nogom u grudi. Sudija Marčinjak sve je to lepo video i odmah pokazao crveni karton novopečenom hrvatskom reprezentativcu.

MIRKOVIĆ PORUČUJE: Uzdamo se u tradiciju (FOTO)

Livaja će teško proći sa manje od tri, četiri meča suspenzije, a ne treba isključiti ni mogućnost veće kazne, s obzirom na to o kakvom se krvničkom udarcu radilo...

Kako je Livaja udario Lazovića možete da vidite na ovom LINKU.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.