SITUACIJA JE DRUGAČIJA, IMAM SKORO 35 GODINA: Mogu osvojiti Rolan Garos

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 17:03

SITUACIJA JE DRUGAČIJA, IMAM SKORO 35 GODINA: Mogu osvojiti Rolan Garos

"Osnovni cilj mi je da imam šansu za titulu, da budem konkurentan na svakom turniru."

Treći teniser sveta Rafael Nadal ističe da mu je cilj da dostigne vrhunac u pravo vreme i da ga ne brine poraz od Andreja Rubljova u četvrtfinalu Monte Karla.

Poraz Budućnosti od Mornara otvorio je Zvezdi širom vrata ka prvom mestu u ABA ligi pred plej-of, crveno-beli „samo“ treba da dobiju sve utakmice do kraja, to jest još dve. Večeras (18.30) gostuju Krki i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su favoriti - kvota na dvojku je 1,07, a na pobedu Zvezde s više od 13,5 poena razlike 1,85Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Zvezda.

- Želim da osvajam turnire jer to volim i važno mi je. Garos se može osvojiti i sa titulama na prethodnim turnirima, ali i bez njih. Naravno da je lakše kada se osvajaju titule u nizu, kao što sam ja tokom sezone na šljaci uglavnom činio, ali sada imam skoro 35 godina i situacija je malo drugačija - rekao je Nadal i dodao:

- Osnovni cilj mi je da imam šansu za titulu, da budem konkurentan na svakom turniru. U Monte Karlu sam se osećao komforno i spremno, ali uvek je teško vratiti se posle pauze. Tada je lakše da se dogodi meč poput onog sa Rubljovom.

U proseku, Nadal na šljaci u karijeri dobija devet od deset mečeva, a na Rolan Garosu je doživeo samo dva poraza – od Soderlinga 2009. i Đokovića 2015. godine.

+

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAFAEL NADAL: ‘Želim da osvajam titule! Cilj mi je da budem konkurentan na svakom turniru’

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2021

Španac je spreman za naredne izazove! Popularni ‘Rafa’ vredno radi i priprema se za Rolan Garos. Nadal ističe da ga poraz u četvrtfinalu ATP Monte Karla ne brine. -Želim da osvajam turnire jer to volim i važno mi je. Garos se može osvojiti i sa titulama na prethodnim turnirima, ali i bez njih....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.