SERIJA A: Milan slavio sa 1:0! Duel su završili sa tri igrača više

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 00:05

SERIJA A: Milan slavio sa 1:0! Duel su završili sa tri igrača više

Meč 27. kola.

U okviru 27. kola italijanske Serije A večeras su se u Rimu sastali Lazio i Milan. Meč je završen pobedom gostiju od 1:0, a duel su završili sa tri igrača više.

Posle prvog crvenog kartona Lacija, tj. Luke Pelegrinije koji je u sedam minuta, od 50. do 57. minuta dobio dva žuta kartona, rosoneri su preuzeli inicijativu.

Rafael Leao je u 76. minutu postigao gol, ali je posle intervencije VAR poništen zbog ofsajda.

 Noa Okafor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ušaao u igru u 71. minutui i bio je strelac jedinog gola u 88. minutu.

Nemoć Lacija dovela je do pojačane nervoze u nadoknadi vremena. Pa su zbog nesportskog ponašanja Adam Marušić i Mateo Genduzi dobili direktne crvene kartone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.