Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Ljajić strelac u pobedi Torina, Roma ubedljvia u Bolonji, Inter sve dalji od Evrope! (VIDEO)

Nedeljni mečevi 31. kola italijanske Serije A doneli su dosta golova a važnu pobedu na gostovanju ostvarila je Roma, koja je tako nastavila poteru za Juventusom. Adem Ljajjić nastavio sa sjajnim partijama u dresu Torina.

Roma ne odustaje od borbe za titulu. Na gostovanju na „Renato Dal Ari“ Rimljani su ubedljjivo savladali Bolonju rezultatom i tako ponovo prišli Juventusu na šest bodova zaostatka.
Najveći deo posla „Vučica“ je obavila u prvom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koje su pogocima Facija 25 i Salaha u 41. ubedljivo rešili u svoju korist.

All Goals & Highlights HD – Bologna 0-3 AS Roma… by MailOnlineNews
Početak drugog dela utakmice doneo je buđenje domaćina koji je na startu nastavka u nekoliko navrata opasno zapretio golu Vojčeka Šćensnog, ali su gosti ipak uspeli da odbiju ovaj nalet netakmuti.
Konačno razrešenje pitanja pobednika doneo je Edin Džeko u 75. minutu utakmice.
Veliko iznenađenje dogodilo se u Kalabriji, gde je domaći Krotone uspeo da dođe do velike pobede u borbi za opstanak savladavši Inter sa 2:1.

All Goals & Highlights HD – Crotone 2-1 Inter… by Zidanekriisz
Domaćin je do spasonosnih golova stigao u ranoj fazi meča golovima Dijega Falćinelija najpre iz penala u 19. minutu, a zatim i tri minuta kasnije na asistenciju Marsela Trote.
Ovm rezultatom je završeno prvo poluvreme a u nastavku se domaćin uglavnom skoncentrisao na odbranu svog gola, dok je Inter rezumljivo sve karte stavio u napad. Ipak „neroazuri“ su do kraja uspeli samo da dođu do počasnog pogotka preko Dambrozija u 65 minutu.
Nakon ovog poraza Inter je dospeo u tešku situaciju kada je borba za Evropu u pitanju dok se Krotone sada nalazi na dobrom putu da opstane u eliti.
Do pobede je ovog popodneva stigao i Torino, koji je na gostovanju na Sardiniji bio bolji od Kaljarija.
Utakmicu su bolje otvorili domaći fudbaleri koji su u 19. minutu poveli preko Marka Borijela ali je u 33. minutu poravnanje „bikovima“ prelepim pogotkom doneo naš Adem Ljajić i tako najavio preokret gostiju.

All & Goals & Highlights Cagliari 2-3 Torino… by LiveGoalsTV
Do kraja poluvremena Torino je uspeo da potpuno preokrene rezultat pogotkom Andree Belotija u 33. minutu, a već posle osam minuta igre u drugom delu Akva je povisio na 3:1.
Konačan rezultat je u petom minutu nadoknade postavio Song Han, a četiri minuta rnije gosti su ostali sa igračem manje na terenu posšto je zbog drugog žutog kartona isključen Akva.

Empoli – Peskara 1:1 (1:1)
(El Kaduri 9 – Kaprari 31)
Atalanta – Sasuolo 1:1 (0:1)
(Kristante 73 – Pelegrini 36)
Juventus – Kjevo 2:0 (1:0)
(Iguain 23, 84)
Sampdorija – Fjorentina 2:2 (1:0)
(Bruno Fernandez 5, Riki Alvarez 71 – Gonzalo Rodrigez 60, Babakar 89)
Milan – Palermo 4:0 (3:0)
(Suso 6, Pašalić 19, Baka 37, Deulofeu 70)
Bolonja – Roma 0:3 (0:2)
(Facio 25, Salah 41, Džeko 75)
Kaljari – Torino 1:3 (1:2)
(Borijelo 19pen, Han 90 – Ljajić 33, Beloti 39, Akva 53)
Krotone – Inter 2:1 (2:0)
(Falćineli 18pen, 22 – D’Ambrozio 65)
Udineze – Đenova 3:0 (2:0)
(De Paul 20, Zapata 31, Rubinjo 49ag)
20.45 Lacio – Napoli



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SERIJA A: Ljajić strelac u pobedi Torina, Roma ubedljvia u Bolonji, Inter sve dalji od Evrope! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.