Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE MUSLIN PREDOMISLI: ‘Haubica’ Adem Ljajić, i Miha u transu! (VIDEO)

Srpski internacionalan je započeo preokret ‘bikova’ na stadionu Kaljarija.
Trenutno se igra duel 31. kola Serije A između Kaljarija i Torina.
Najbolji potez dosadašnjeg toka utakmice delo je nekadašnjeg fudbalera Partizana, Adema Ljajića koji je na veoma efektan način savladao Rafaela.
Nakon ukopno tri dupla pasa igrača Torina, Ljajić je povukao loptu i snažno šutirao u desnu stranu golmana Kaljarija koji je u ovoj situaciji bio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nemoćan.
Šest minuta kasnije je i Beloti bio strelac, tako da je tim Siniše Mihajlovića preokrenuo rezultat.

Adem Ljajic Goal HD – Cagliari 1-1 Torino – 09… by FansBarcelona
The post DA SE MUSLIN PREDOMISLI: ‘Haubica’ Adem Ljajić, i Miha u transu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adem Ljajić u konkurenciji za gol kola (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2017

Srpski internacionalac prelepim pogotkom pokrenuo Torino..Adem Ljajić definitvno ulazi u konkurenciju za gol 31. kola Serije A. Srpski internacionalac topovskim udarcem sa više od 20 metara doneo je izjednačenje Torinu na gostovanju Kaljariju u 33. minutu...Akcija Bikova delovala je sporo i nije previše...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ljajićeva “bomba” potopila ostrvljane! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2017

Sinišinim "bikova" prijala je Sardinija i gostovanje Kalariju. Upisana je pobeda i nastavljen dobr niz rezultata pred ulazak u finiš sezone...Ekipa srpskog stručnjaka pobedila je 3:2, a dobar deo zasluga za takav epilog ide "na dušu" Adema Ljajića čiji je gol za 1:1 bio moža i ključan trenutak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.