(SASTAVI) ZVEZDA DOČEKUJE TSC: Ovo je Baharovih 11 za okršaj sa Topolčanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2023, 19:20

(SASTAVI) ZVEZDA DOČEKUJE TSC: Ovo je Baharovih 11 za okršaj sa Topolčanima

Zaostali meč osmog kola.

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova dočekuju TSC u zaostalom meču osmog kola Mozzart bet Superlige.

Ovo će biti duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe šampionata. Tim Baraka Bahara je na sedam bodova od lidera, Partizana i jasno je da je u svakoj narednoj utakmici imperativ pobeda.

Crvena zvezda će dočekati TSC na stadionu “Rajko Mitić” u okviru zaostale utakmice osmog kola Superlige Srbije u sredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1. novembra od 19 časova.

🔴⚪️ #fkcz https://t.co/LHHwkvCDKh

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 31, 2023

Izraelac je istakao da je upoznat sa kvalitetima tima iz Bačke Topole.

- Pripremamo se kao i za svaki naredni meč, pa su nam samim tim sve utakmice podjednako važne. Spremamo se identično za susrete u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona. Upoznati smo sa kvalitetom ekipe TSC, radi se o dobrom timu, fleksibilnom, koji igra u Ligi Evrope i u svom rosteru ima kvalitetne igrače. Bićemo spremni za okršaj - rekao je Bahar.

Sa druge strane, trener gostiju Žarko Lazetić nije srećan zbog rasporeda mečeva njegovog tima.

- Nama je ovo treća utakmica u šest dana, a njima treća u devet dana, tu je velika razlika. Biće svežiji od nas, to je jasno, nismo srećni što ova utakmica igra sada. Da smo u mogućnosti da je odložimo, odložili bi je, ne bi igrali. Imamo jedan dan da se pripremimo za utakmicu za koju je potrebno bar deset, sada ću tek da vidim u kakvom su stanju igrači.

Sastavi dveju ekipa izgledaju ovako

Crvena zvezda: Glazer - Nedeljković, Điga, Dragović, Rodić - Hvan, Stamenić - Lučić, Ivanić, Bukari - Olajinka

TSC: Simić - Antonić, Čalušić, Ćirković, Jovanović, Kuveljić, Petrović, Radin, Stanić, Vlalukin, Đorđević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.