SAMO ON MOŽE DA TI POMOGNE: Hačanov rekao Cicipasu šta treba da uradi da bi POBEDIO Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 14:35

SAMO ON MOŽE DA TI POMOGNE: Hačanov rekao Cicipasu šta treba da uradi da bi POBEDIO Đokovića

Novak se bori za desetu titulu u Melburnu.

U velikom finalu Australijan Opena sastaće se Novak Đoković i Stefanos Cicipas. Do sada su odmerili snage 12 puta, a srpski as slavio je u deset navrata. Ostao je upamćen njihov duel u finalu Rolan Garosa kad je Grk vodio sa 2:0 u setovima, a ipak ostao bez trofeja u Bulonjskoj šumi.

Nema dilema da će u nedelju Novak biti veliki favorit i da Cicipasu šanse ponovo male. Ali, Karen Hačanov koji izgubio od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefanosa ima savet za Grka koji bi možda mogao da mu pomogne.

– Niko od naše generacije nije pobedio Novaka u borbi za Gren slem titulu, osim Danila Medvedeva – podsetio je na finale US opena iz 2021.- Zato bi Stefanosu bilo najbolje da pozove Danila i pita ga za savet, kako je on to uspeo.

Međutim, nije tajna da su Grk i Rus već godinama u lošim odnosima.

– Ne znam da li će se to dogoditi, ali možete to da posavetujete Cicipasa kada dođe na konferenciju za medije – poručio je Hačanov novinarima na Melburn parku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.