SALEĆU ME ČIM IZAĐEM NA ULICU: Gudelj otkrio i činjenicu o životu u Kini koja će vas sigurno začuditi (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SALEĆU ME ČIM IZAĐEM NA ULICU: Gudelj otkrio i činjenicu o životu u Kini koja će vas sigurno začuditi (FOTO)

Foto: Marko Todorović

U prethodnom zimskom prelaznom roku gledali smo transfer ekspanziju u Kini. Među brojnim fudbalerima koji su odlučili da karijeru nastave u Aziji našao se i srpski reprezentativac Nemanja Gudelj.

Vezista je iz Ajaksa prešao u Tjanđin Tedu, sa kojim je dogovorio trogodišnju saradnju.

- Prepoznaju me čim uizađem na ulicu. Drugačiji sam, a i fudbaler sam. Osećam se malo kao "egzotična roba". Gledaju me čudno, vidim da pričaju nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << o meni. Odmah krenu da me saleću, traže da se fotografišu sa mnom. Svaki dan nas čekaju ispred klupskog hotela. Ponekad to i nije prijatno kada žurim negde, ali generalno ne prave problem. Sve u svemu, to je izuzetno pozitivno iskustvo za mene. Ima dosta naših ljudi u Kini, imaju dobru konekciju sa Srbima - rekao je Gudelj na okupljanju reprezentacije pred duel kvalifikacija za Mundijal, a prenosi list "Srpski Telegraf".

On je istakao da mu ne pada teško što je prevalio dalek put zbog reprezentativnih obaveza, i ističe da mu je problem jedino kad se iz Evrope vraća u Kinu zbog vremenske razlike.

- Slobodno vreme provodim sa Džonom Obijem Mikelom. Što se Kine tiče, najviše me iznenadilo koliko imaju mesta za noćne izlaske - otkrio je Gudelj.

Utakmica između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 sati na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.