Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAGA JE KONAČNO ZAVRŠENA: Jirgen Klop je novi menadžer Liverpula!

Bivši trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop imenovan je večeras za trenera Liverpula, saopštio je taj engleski fudbalski klub.

Kako je navedeno na sajtu Liverpula, Klop će u petak ujutro na Enfildu biti predstavljen. Liverpul je u nedelju otpustio trenera Brendana Rodžersa zbog loših rezultata, pošto su “crveni” trenutno 10. na tabeli u Premijer ligi.
Klop ne radi od maja, kada je na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kraju sezone posle sedam godina napustio Borusiju iz Dortmunda. Očekuje se da će sa Klopom u Liverpul doći i njegovi pomoćnici iz Borusije Željko Buvač i Peter Kravic.
Klop je 2008. godine preuzeo Borusiju iz Dortmunda sa kojom je osvojio dve šampionske titule u Bundes ligi i igrao finale Lige šampiona 2013. godine.
The post SAGA JE KONAČNO ZAVRŠENA: Jirgen Klop je novi menadžer Liverpula! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop preuzeo Liverpul i poručio: Mora da se igra punim gasom!

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Novi menadžer Liverpula Jirgen Klop obećao je u petak navijačima da će ekipa igarti borben fudbal i da će se maksimalno zalagati na svim utakmicama do kraja sezone..."Važne su pobede, ali isto tako važno je kako pobeđuješ i igraš utakmicu. Verujem u fudbalsku filozofiju, koja je veoma emotivna,...

Nastavak na Blic...

'Big Sem' menja Advokata?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015

Sanderlend bi uskoro mogao da dobije novog menadžera...Nakon što je Liverpul doveo Jirgena Klopa i klub sa severa Engleske bi mogao uskoro da reši to pitanje...Nakon očajnog starta sezone u Premijer ligi, 'Crne mačke' se nalaze na pretposlenjem mestu na tabeli, sa samo 3 osvojena boda na 8 mečeva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.