Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA POLA SNAGE: Karakterističan prodor Bogdana koji je bacio na pod beka Lejkersa (VIDEO)

Nakon odlične solo akcije Kajla Kuzme i poena krila Lejkersa, usledila je kontra Sakramenta.

A u njenoj završnici glavnu reč imao je Bogdan Bogdanović koji je noćas ubacio sedam poena timu iz Los Anđelesa.
Džordž Hil je povukao brz napad Kingsa, loptu poslao Viliju Koli-Štejnu, a on dodao Srbinu koji je odmah po prijemu odlučio da napadne koš Lejkersa. Bek rivala, Džoš Hart, je pokušao da spreči Srbina u prodoru, ali nije uspeo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Prilikom pokušaja da spreči Bogdanovića, Hart je uloći maksimalan napor, ali ipak nije mogao da se suprostavi Srbinu, već je završio na parketu. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Izvor: YouTube/Cowbell Kingdom)
The post SA POLA SNAGE: Karakterističan prodor Bogdana koji je bacio na pod beka Lejkersa (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.