SA BAHAROM NEMA ŠALE: Izraelac zbog NEDISCIPLINE PRECRTAO još jednog igrača Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 00:02

SA BAHAROM NEMA ŠALE: Izraelac zbog NEDISCIPLINE PRECRTAO još jednog igrača Zvezde!

Razlog zašto ga nema na terenu...

Fudbaleri Crvene zvezde odlično su počeli učešće na "Pari Premijer kupu" u Rusiji, gde su pobedili domaći Zenit (2:1) i Nefči (4:0). Ono što je zanimljivo da u tim mečevima nijedan minut nije odigrao Aleks Vigo. Posle precrtavanja Marka Gobeljića, prednost je dobio mladi Kosta Nedeljković i oduševio je, dok projektovani starter Argentinac nije povređen kako su mnogi mislili, nego je napravio manji disciplinski prekršaj i našao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na "tankom ledu" kod trenera Baraka Bahara.

Nezvanično, Aleks Vigo je zakasnio na trening ili timsko okupljanje tokom priprema u Sankt Peterburgu, pa je Barak Bahar odlučio da ga kazni i smanji mu minutažu u prijateljskim utakmicama, prenosi "Mozzart Sport". Za sada nema naznaka da će se to promeniti, bar ne na turniru u Rusiji.

Aleks Vigo je bio starter u prvom meču protiv reprezentacije Užica, dok se nakon toga ustalio mladi Kosta Nedeljković (17), otkrovenje u Zvezdinom timu. Ostavio je Argentinac solidan utisak tokom prolećnih meseci, dao je gol u derbiju protiv Partizana i Voždovca, ali je bio "kritičan" u defanzivnim zadacima i izgleda da to Bahar neće trpeti, tako da je za sada Lazar Nikolić drugi pik na mestu desnog beka, dok neće biti iznenađenje ako neko ne bude prekomandovan, kao Stefan Mitrović levo.

Treba reći da je Vigo na jednogodišnjoj pozajmici iz River plejta, pa će Crvena zvezda imati opciju da ga otkupi za 2,5 miliona evra, ali njemu je želja da se vrati u domovinu.

- Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River - fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub - rekao je pre nekoliko meseci Aleks Vigo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.