Ruskinju pitali da osudi Putina: Izvinite, ne razumem pitanje

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 20:53

"Ruskinju" pitali da osudi Putina: "Izvinite, ne razumem pitanje"

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina našla se u neprijatnoj sitaciji na konferenciji za medije nakon osvajanja Vimbldona.

Jednog od okupljenih novinara je zanimao njen stav prema ratu u Ukrajini i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu s obzirom na to da je rođena u Moskvi i tamo odrastala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Izvinite, nisam čula", glasio je odvogov Ribakine, nakon čega je pitanje ponovljeno.

"Izvinite, moj engleski nije najbolji. Nisam razumela drugi deo pitanja. Ja predstavljam Kazahstan. Nisam birala gde ću biti rođena. Ljudi su verovali u mene, Kazahstan me podržavao. Čak je i danas bilo dosta podrške, mnoštvo zastava. Tako da, ne znam kako da odgovorim na to pitanje", glasio je njen odgovor.

Podsetimo, Ribakina od 2018. godine nastupa pod zastavom azijske države i osvajanje Vimbldona joj je do sada najveći uspeh u karijeri ubedljivo.

Ona je u finalu bila bolja od Ons Žaber rezultatom 2:1 nakon preokreta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HTELI STE EMOCIJE OD MENE, EVO VAM! Ruskinja se SLOMILA nakon osvajanja Vimbldona, jedno pitanje je izazvalo REKU SUZA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Jul.2022, 08:28

Elena Ribakina, kazahstanska teniserka ruskog porekla imala je izuzetno emotivne dve nedelje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.