Rusedski: Đoković je u lošoj formi, Mari je favorit

Izvor: RTS, 26.Avg.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusedski: Đoković je u lošoj formi, Mari je favorit

Nekadašnji četvrti teniser sveta Britanac Greg Rusedski izjavio je da je njegov sunarodnik Endi Mari favorit na predstojećem US Openu i obrazložio time da je Novak Đoković u lošoj formi.

"Rekao bih da je Đoković odmah iza Marija. Ukoliko se gleda sadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << forma, Novak je ispao u trećem kolu sa Vimbldona i u prvom sa Olimpijskih igara", rekao je Rusedski za BBC.
Mari je upravo na Vimbldonu i u Riju osvojio titule, za šta veliki uticaj na rezultate imao novi-stari Marijev trener Ivan Lendl, smatra Rusedski.
"Mislim da je povratak Lendla uneo dozu sitne sumnje u Novakovom umu. Kada vidite Lendla u boksu, čini se da je Mari na terenu pravi šampion i da nema premca. Čim se Ivan vratio Mari je osvojio novu titulu na Vimbldonu", zaključio je Rusedski.
Poslednji gren slem ove sezone startuje u noći između nedelje i ponedeljka, a titulu brani Đoković.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusedski: Đoković van forme, Mari je favorit

Izvor: B92, 26.Avg.2016

Nekadašnji četvrti teniser sveta Britanac Greg Rusedski smatra da je njegov sunarodnik Endi Mari favorit na predstojećem US Openu..Dok Mats Vilander veruje da će Mari osvojiti Njujork zbog velikih titula ovog leta i samopouzdanja, Rusedski kao glavni razlog ističe lošu formu Novaka Đokovića..."Rekao...

Nastavak na B92...

Rusedski: Marej favorit, u boljoj je formi od Đokovića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2016

Nekadašnji prvi teniser sveta Britanac Greg Rusedski izjavio je danas da je njegov sunarodnik Endi Marej favorit na predstojećem US Openu i obrazložio time da je Novak Đoković u lošoj formi...- Rekao bih da je Đoković odmah iza Mareja. Ukoliko se gleda sadašnja forma, Novak je ispao u trećem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.