Rumunima utakmica pred praznim tribinama zbog rasizma

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunima utakmica pred praznim tribinama zbog rasizma

Fudbalska reprezentacija Rumunije igraće jednu utakmicu pred praznim tribinama zbog rasističkog i nasilnog ponašanja navijača.

Evropska fudbalska unija kaznila je Rumune i sa 110.00 evra zbog ponašanja navijača na gostovanju Mađarskoj u Budimpešti u kvalifikacijama za kontinentalni šampionat.

Fudbalski savez Rumunije je kažnjen jer navijači te zemlje, kako se navodi u saopštenju, nisu poštovali mađarsku himnu i istakli su uvredljiv transparent. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rumunija je sankcionisana i zbog rasitičkog ponašanja navijača na utakmici protiv Grčke u Bukureštu.

Rumunija će zato igrati pred praznim tribinama poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, 8. oktobra protiv Finske. Rumunija ima velike šanse da se direktno plasira na takmičenje koje će se naredne godine održati u Francuskoj, pošto je druga u grupi F sa tri boda više od Mađarske, a šest od Finske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rumunima utakmica pred praznim tribinama

Izvor: Akter, 17.Sep.2015

Fudbalska reprezentacija Rumunije igraće jednu utakmicu pred praznim tribinama zbog rasističkog i nasilnog ponašanja navijača..Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Rumune i sa 110 hiljada evra zbog ponašanja navijača na gostovanju Mađarskoj u Budimpešti u kvalifikacijama za kontinentalni...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.