Rukometašice Srbije bolje od Španije na Kupu Karpata

Izvor: B92, 29.Sep.2022, 20:03

Rukometašice Srbije bolje od Španije na Kupu Karpata

Rukometašice Srbije pobedile su u Rumuniji selekciju Španije rezultatom 30:28 (16:17), u meču prvog kola na Kupu Karpata.

U redovima Srbije najefikasnija je bila Jelena Lavko sa devet golova i proglašena je igračem utakmice, a osam pogodaka je postigla Jovana Stoiljković.

Najefikasnija kod Španije bila je Paula Arkos sa osam golova, a po četiri puta u listu strelaca su se upisale Dženifer Gutijeres i Paula Valdivia.

"Bila je ovo teška i borbena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica. U prvom poluvremenu je Španija uspevala da održava blagu prednost, ali smo u nastavku zaigrale bolje u odbrani, ispoštovale sve dogovore koje smo postigle sa trenerom i ostvarile pobedu. Trofej Karpata je od velikog značaja jer igramo važne utakmice u susret Evropskom prvenstvu", izjavila je Lavko posle meča.

U drugom kolu, Srbija će igrati protiv Rumunije, a taj meč je na programu sutra od 19.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Srbije pobedile Španiju na Kupu Karpata

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2022

Rukometašice Srbije pobedile su danas u Rumuniji selekciju Španije sa 30:28 (16:17), u meču prvog kola na Kupu Karpata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.