Izvor: Sportal.rs, 12.Maj.2024, 18:50

Ništa od Svetskog prvenstva! Srbija pobedila Španiju u krcatom Spensu, ali ostala bez plasmana na veliko takmičenje

Rukometaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo koje se igra se naredne godine, od 14. januara do 2. februara, u Hrvatskoj, Danskoj i Norveškoj, iako su u krcatom “Spensu” savladali selekciju Španije rezultatom 25:22.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽNA PRIČA: Srbiji zbog jednog gola izmakao plasman na Svetsko prvenstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2024

U revanšu baraža za Svetsko prvenstvo rukometaši Srbije pobedili su Španiju rezultatom 25:22 pred oko 7.000 navijača u velikoj sali novosadskog Spensa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Rukometaši Srbije u neverici, Milosavljev: Uvek nam fali ta jedna lopta

Izvor: Danas, 13.Maj.2024, 08:56

Nažalost, rukometaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo. Jesu savladali Španiju u revanšu baraža (25:22) međutim taj jedan gol falio je "orlovima" da se o učesniku planetarnog takmičenja odlučuje tokom izvođenja sedmeraca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.