Rotacija u špicu Rome, jedan napadač odlazi, zamena stiže iz Madrida!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rotacija u špicu Rome, jedan napadač odlazi, zamena stiže iz Madrida!

Romano tvrdi da su tranferi nadomak realizacije.

Kako prenosi pouzdani Fabricio Romano, Roma prodaje Patrika Šika.

Čeh, koji je eksplodirao u Sampdoriji, pa je potom pao na lekarskim pregledima u Juventusu, stigao je u klub kao igrač sa velikim potencijalom, ali ga ipak nije ispunio.

Rešili su da ga prodaju ovog leta, Lajpcig je prvi stao u red za njegov potpis, uskoro bi "Bikovi" trebalo da dogovore sve detalje sa Rimljanima.

Neće uprava "Vučice" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sedeti skrštenih ruku, kako u Rim ekspresno stiže i zamena za Šika, u pitanju je bivši napadač Fiorentine i Milana Nikola Kalinić.

Igrao je sjajno za "Violu", potom ga je Montela odveo na "San Siro", nije se snašao, usledio je transfer u Atletiko, gde mu je ovog leta mesto uzeo mladi srpski fudbaler Ivan Šaponjić.

Ovo je još jedna potvrda da će bivši napadač Partizana i Benfike dobiti šansu na "Vanda Metropolitanu", dok će Kalinić dobiti još jednu priliku da igra na vrhunskom nivou.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo: Vučica ima balkansku navalu!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2019

Vučica ima balkasnku navalu! Roma je sačuvala Edina Džeka u svojim redovima i tako odradila jedan od najvažnijih poslova ovog leta, a sada je obezbedila i njegovu zamenu u ovoj sezoni. U pitanju je iskusni hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji stiže u Večni grad kao pozajmljeni igrač Ateltiko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.