Ronaldov saigrač dobio veliko priznanje, možete samo da pretpostavite njegovu reakciju! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldov saigrač dobio veliko priznanje, možete samo da pretpostavite njegovu reakciju! (video)

Najblaže rečeno nije bio oduševljen, da li je zaslužio nagradu?

Selekcija Portugala osvojila je premijerno izdanje Lige nacija pošto je savladala Holandiju rezultatom 1:0, strelac odlučujućeg pogotka bio je Gonzalo Guedeš.

Jedan od glavnih protagonista na finalnom turniru bio je Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa je postigao het-trik u pobedi svog tima nad Švajcarcima u polufinalu.

Nadao se da će dobiti i nagradu za najboljeg igrača turnira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << međutim ta nagrada je dospela u ruke Bernarda Silve.

To se očigledno nije dopalo kapitenu Portugala koji je sa nevericom gledao u svog saigrača dok su mu ostali prliazili da mu čestitaju.

Reakciju Ronalda možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KRISTIJANO U ŠOKU: Pogledajte reakciju Ronalda kada je saznao da NIJE najbolji igrač završnog turnira Lige nacija (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Jun.2019

Fudbaleri Portugala osvojili su premijerno izdanje Lige nacija trijumfom u finalu završnog turnira nad Holandijom (1:0).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.