KP - Voša do trofeja nakon penal drame protiv Partizana, Dražić briljirao!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KP - Voša do trofeja nakon penal drame protiv Partizana, Dražić briljirao!

Golman Novosađana dobio najveća priznanja.

Fudbaleri Vojvodine osvojili su danas turnir Kup prijateljstva evropskih klubova na Zlatiboru, pošto su u finalu posle boljeg izvođenja jedanaesteraca pobedili Partizan sa 4:2.

Posle regularnog dela rezultat je bio 0:0, ali je posle penala Vojvodina bila uspešnija i drugi put osvojila prestižni juniorski turnir.

Partizan je drugi put uzastopno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgubio u finalu Turnira prijateljstva na penale.

Za najkorisnijeg igrača turnira proglašen je golman Vojvodine Stefan Dražić, a dobio je nagradu i za najboljeg golmana turnira. To je prvi put u istoriji takmičenja da jedan igrač osvoji dve od tri individualne nagrade.

Nagrada za najboljeg strelca na Kupu prijateljstva pripala je napadaču Partizana Savu Arambašiću koji je završio turnir sa tri gola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi fudbaleri Vojvodine osvojili "Kup prijateljstva"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2019

Mladi fudbaleri Vojvodine osvojili su Kup prijateljstva evropskih klubova 2019 pošto su u finalu pobedili Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca - 0:0 (4:2)...U penal seriji, Cvetojević i Šimun su bili neprecizni kod crno-belih, dok su svi igrači Novosađana pogađali sa bele tačke...Vojvodina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vojvodina posle penala bolja od Partizana za trofej Kupa prijateljstva

Izvor: B92, 09.Jun.2019

Fudbaleri Vojvodine osvojili su turnir Kup prijateljstva evropskih klubova na Zlatiboru, pošto su u finalu posle jedanaesteraca pobedili Partizan sa 4:2...Posle regularnog dela rezultat je bio 0:0, ali je posle penala Vojvodina bila uspešnija i drugi put osvojila prestižni juniorski turnir...Partizan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.