Ronaldov fer-plej ili…

Izvor: RTS, 24.Okt.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldov fer-plej ili…

Fudbaleri Reala vratili su se na prvo mesto na tabeli pobedom nad Atletik Bilbaom (2:1), koju je golom u 83. minutu doneo Alvaro Morata, a Kristijano Ronaldo je reakcijom na taj gol "zapalio" društvene mreže. Ostalo je nejasno da li je slavio pogodak ili je dizanjem ruke prijavio da je njegov saigrač postigao gol iz ofsajda.

Reakcije Kristijana Ronalda su pod stalnom prismotrom javnosti, a naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u ovakvim prilikama kada mu se pripisuje da je podigao ruku ka pomoćnom sudiji – kao da traži ofsajd svog saigrača!
Navijačima nije jasno šta je zapravo tražio, a već se javila gomila komentara i pretpostavki. Od toga da je Portugalac veliki egoista, ljubomoran kad drugi postižu golove dok se on ispromašivao na ovoj utakmici, pa do toga da je konkurisao za zeleni karton zbog fer-pleja...
A možda je u pitanju samo njegov neobičan način proslavljanja gola, jer nije prvi put da Ronaldo tako reaguje kada njegovi saigrači postignu gol...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.