Читај ми!

Ronaldov fer-plej ili…

Fudbaleri Reala vratili su se na prvo mesto na tabeli pobedom nad Atletik Bilbaom (2:1), koju je golom u 83. minutu doneo Alvaro Morata, a Kristijano Ronaldo je reakcijom na taj gol "zapalio" društvene mreže. Ostalo je nejasno da li je slavio pogodak ili je dizanjem ruke prijavio da je njegov saigrač postigao gol iz ofsajda.

Reakcije Kristijana Ronalda su pod stalnom prismotrom javnosti, a naročito u ovakvim prilikama kada mu se pripisuje da je podigao ruku ka pomoćnom sudiji – kao da traži ofsajd svog saigrača!

Navijačima nije jasno šta je zapravo tražio, a već se javila gomila komentara i pretpostavki. Od toga da je Portugalac veliki egoista, ljubomoran kad drugi postižu golove dok se on ispromašivao na ovoj utakmici, pa do toga da je konkurisao za zeleni karton zbog fer-pleja...

A možda je u pitanju samo njegov neobičan način proslavljanja gola, jer nije prvi put da Ronaldo tako reaguje kada njegovi saigrači postignu gol...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 06. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије