Ronaldo o pobedi protiv Hrvatske: Kako da se radujem kad moj brat plače

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo o pobedi protiv Hrvatske: Kako da se radujem kad moj brat plače

Naravno da sam bio srećan što smo prošli u četvrtfinale, ali nisam mogao da slavim, jer je moj brat Luka plakao - rekao je Kristijano Portugalci su u osmini finala eliminisali Hrvatsku golom Rikarda Kvarežme u 117. minutu. Svima u poraženoj selekciji je poraz teško pao, a pogotovo Luki Modriću koji nije mogao da zaustavi suze. Umesto proslave sa sunarodnicima Kristijano Ronaldo je prvo prišao saigraču iz Reala i pokušao da ga uteši. - Naravno da sam bio srećan što >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << smo prošli u četvrtfinale, ali nisam mogao da slavim, jer je moj brat Luka plakao. Moja braća se nalaze u mom srcu i bila je moja obaveza da ga utešim - rekao je Ronaldo. Portugalci će se za plasman u polufinale boriti sa Poljskom u četvrtak od 21 čas.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Evo zašto su Ronalda bolele hrvatske suze

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016

Pogotkom Rikarda Kvarežme u 117. minutu duela sa Hrvatskom selekcija Portugalije se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Francuskoj...Ono što je bilo primetno odmah posle meča je da se Kristijano Ronaldo ne raduje previše pobedi svog državnog tima. Mnogi su pomislili da je to zbog njegove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.