Ronaldo konačno proradio i doneo pobedu Juventusu

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo konačno proradio i doneo pobedu Juventusu

Fudbaleri Juventusa ostvarili su i četvrtu pobedu u prvenstvu Italije, a prve golove u dresu Stare dame postigao je Kristijano Ronaldo.

Portugalac je bio strelac oba pogotka u trijumfu na "Alijanc" stadionu protiv Sasuola 2:1 i zaustavio se na broju od 400 postignutih golova u klupskoj karijeri.

Take it pic.twitter.com/srf0VkYo4m

Zvanično najbolji fudbaler sveta je za Real Madrid upisao 311 golova, 84 za Mančester Junajted, tri za Sporting iz Lisabona i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dva za Juventus u koji je stigao ovog leta.

Ronaldo je u 50. minutu bio na pravom mestu posle gužve u šesnaestercu gostiju i iz neposredne blizine loptu je prosledio u gol, dok je četvrt sata kasnije golmana Sasuola Andreu Konsiljija matirao udarcem levom nogom posle asistencije Emrea Džana.

GOAAAL!!

Cristiano Ronaldo gets his first Juventus goal!

(via @ElevenSports_UK)pic.twitter.com/iLcz5eaPYa

Take it pic.twitter.com/srf0VkYo4m

Utešan gol za goste posle lepe akcije postigao je Kuma Babakar u nadoknadi vremena.

Juventus je meč završio sa igračem manje jer se u Daglas Kosta u nadoknadi vremena dobio dve javne opomene i morao je pre vremena u svlačionicu.

Napadač gostujuće ekipe Filip Đuričić sredinom prvog poluvremena dobio je žuti karton, a zamenjen je u 60. minutu.

U preostala dva meča odigrana u nedelju od 15 časova Đenova je savladala Bolonju golom Pjateka u 69. minutu, a Darko Lazović je u igru ušao u 58. minutu, dok su Udineze i Torino podelili bodove - 1:1. Srpski reprezentativac Saša Lukić je bio na klupi Jarčeva.

4. kolo

Roma - Kjevo 2:2

Đenova - Bolonja 1:0

Juventus - Sasuolo 2:1

Udineze - Toritno 1:1

Empoli - Lacio (18)

Kaljari - Milan (20:30)

Pogledajte sve REZULTATE, STRELCE i STATISTIKU, kao i TABELU italijsnkog prvenstva.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.