Serija A - Bum-bum Kristijano prekinuo post, bezobrazni Kosta! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Bum-bum Kristijano prekinuo post, bezobrazni Kosta! (video)

Na kraju smo videli i malu dramu u Torinu.

U okviru četvrtog kola Serije A, danas su od 15 sati odigrane tri utakmice.

Juventus je na svom terenu slavio protiv Sasuola rezultatom 2:1, a trijumf je zasenio Kristijano Ronaldo pošto je postigao svoje prve golove u crno-belom dresu. Portugalac je prvo na veoma srećan način doveo svoj tim u vođstvo u 50. minutu, a pobedu je potvrdio 15 minuta kasnije nakon asistencije Džana. Utešni pogodak za goste postigao je Kuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Babakar u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena. Daglas Kosta je dobio zasluženi crveni karton zbog krajnje bezobraznog poteza ka Di Frančesku.

Srpski internacionalac Filip Đuričić proveo je na terenu 60 minuta u dresu "Neroverdija".

Đenova je na svom terenu pobedila Bolonju sa 1:0, čovek odluke bio je Poljak Krištof Pjatek u 69. minutu meča. Na kraju je Bolonja dobila i crveni karton pošto je isključen Pulgar.

Za Đenovu je od 58. minuta zaigrao i Darko Lazović, dok Ivan Lakićević nije ulazio u igru.

U Udinu videli smo remi Udinezea i Torina 1:1, poveli su domaći golom Rodriga De Paula, ali je vredan bod "Bikovima" doneo Sualihu Meite u 49. minutu.

Reprezentativac Srbije Saša Lukić remi svog Torina ispratio je sa klupe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sramotno! Daglas Kosta pljunuo Di Frančeska u lice i dobio crveni karton (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2018

Daglas Kosta je upravo sebi napravio ljagu u karijeri. Koliko god bio dobar igrač, ovo što je uradio protiv Sasuola na kraju utakmice će mu svi upamtiti kao ružnu stvar. Po završetku meča je ušao u razgovor sa Di Frančeskom, a potom ga je pljunuo u lice?! Zaista sramotno i tužno. Za svaku osudu!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Iguainov prvenac za Milanov bod na Sardiniji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2018

Gonzalo Iguain je postigao prvenac u dresu Milana, ali je on bio dovoljan samo za osvajanje jednog boda Rosonera na Sardiniji - 1:1 (1:0). Ekipa Đenara Gatuza je prekasno upalila na Sardenja Areni, dozvolila je domaćinu da se razmahne od samog starta utakmice, pa je već od četvrtog minuta bila u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.