Konačno - proradio Ronaldo i u Italiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno - proradio Ronaldo i u Italiji! (video)

Imao je mnogo, mnogo sreće, ali računa se jedino pogodak.

Čekali su navijači Juventusa i konačno dočekali Kristijana Ronalda!

Iako je najbolji fudbaler sveta stigao kao najveće pojačanje torinskog kluba, on se u prva tri kola nije upisao u listu strelaca.

Trebalo je da dođe Sasuolo kako bi Ronaldo konačno otvorio račun i u Torinu!

Izveo je Dibala korner u 50. minutu sa desne strane, loptu je dokačio Bonući i prosledio ka drugoj stativi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je jedan od igrača gostiju reagovao vrlo loše kada je lopta odbijena od stative stigla do Ronalda.

Portugalac je poklon prihvatio sa zadovoljstvom, ali i olakšanjem, pogodak možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo konačno proradio, Juventus maksimalan

Izvor: B92, 16.Sep.2018

Ekipa Juventusa pobedila je Sasuolo sa 2:1, u četvrtom kolu Serije A...Izabranici Masimilijana Alegrija ostvarili su četvrtu pobedu u isto toliko mečeva i jedina su ekipa sa maksimalnim učinkom...Navijače "Stare dame" posebno može da raduje što je Kristijano Ronaldo konačno postigao prvenac...Portugalac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.