Romi derbi i LŠ, Đorđević strelac

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romi derbi i LŠ, Đorđević strelac

Rimski derbi na "Olimpiku", između Lacija i Rome, pripao je "vučici" 2:1 (0:0), koja je tom pobedom potvrdila drugo mesto i direktan plasman u Ligu šampiona.

Lacio je zakomplikovao sebi situaciju, jer u poslednjem kolu mora da izbegne poraz od Napolija ako želi u kvalifikacije za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

"Nebesko-plavi" su u potpunosti nadigrali rivala, kojem je bio dovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bod kako bi odbranio drugu poziciju, ali nije koristio svoje gol šanse.

Miroslav Klose i Dušan Basta su propustili prilike za vođstvo u prvih 50 minuta igre, što je 17 minuta pre kraja kaznio Viktor Ibarbo za prednost Rome.

Devet minuta pre kraja rezervista Filip Đorđević koristi asistenciju Klosea i glavom donosi poravnanje rezultata, ali već u 85. minutu Miralem Pjanić pronalazi iz slobodnog udarca Mapua Janga-Mbivu za veliko slavlje Rome.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Romi rimski derbi i plasman u LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Fudbaleri Rome pobedili su danas na gostovanju Lacio sa 2:1 u poslednjoj utakmici 37. kola italijanske Serije A...Roma je ovim trijumfom potvrdila drugo mesto u prvenstvu Italije i direktan plasman u Ligu šampiona, dok će Lacio morati u kvalifikacije...Roma je do prednosti došla u 73. minut, kada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.