Ne pomaže ni Đorđević, Roma u LŠ, Lacio sad drhti! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomaže ni Đorđević, Roma u LŠ, Lacio sad drhti! (video)

"Derbi dela Kapitale" pripao Romi, sve zanimljivo desilo se u poslednjih 20 minuta, na kraju 2:1 za "Vučicu", jedini gol za Lacio delo Srbina. Roma je u Ligi šampiona, Lacio mora u grotlo Vezuva u poslednjem kolu!

Lacio je bio bolji rival u prvom poluvremenu, mada nije bilo nekih veliki prilika, kao i obično rimski derbi bio je veoma borben, međutim izostala su veća uzbuđenja.

Pokušavali su Lacijali udarcima iz daljine, Kandreva je na početku testirao De >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sanktisa.

Basta je na startu drugog poluvremena imao priliku, i dalje su "nebesko-plavi" delovali opasnije, ali je onda ulaskom Pjanića Roma došla do daha. Florenci je imao jednu šansu, a onda se "Vučica" radovala. Iturbe koji je važio za promašenu akviziciju od 30 miliona evra je postigao važan gol, Naingolan je započeo akciju, Marketi je morao da izvadi loptu iz mreže.

Radost navijača Rome trajala je kratko, Filip Đorđević je tek pet minuta bio na terenu, Klose je zahvatio loptu glavom, naš napadač odlično reagovao, 1:1.

Ali, nije se dalo "Orlovima", Janga Mbiva je glavom posle centaršuta Pjanića ponovo doveo "goste" do prednosti. Situacija je bila sumnjiva, ali sudija Ricoli je pokazao na centar.

Šok od koga se Lacio nije oporavio, sada strepe i za treće mesto, u poslednjem kolu ne smeju da izgube od Napolija, inače će Benitezov tim u kvalifikacije za LŠ kao i prošle godine.

Roma je turbulentnu sezonu ipak dobro privela kraju, sačuvala je drugo mesto i ponovo će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Gol Filipa Đorđevića možete videti ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UJED VUČICE Roma u Ligi šampiona: Lacio u grotlu Napulja, Đorđević uzalud strelac

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Rimski derbi sa nikad većim ulogom završen je pobedom gostujuće Rome sa 2:1 u pretposlednjem kolu Serije A, pa će Lacio i Napoli u međusobnom okršaju za kraj sezone odlučivati ko će sa Juventusom i "vučicom" u Ligu šampiona...Čuveni Derbi dela Kapitale uvek je stvar prestiža i ponosa, a sada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.