Rojl: Ako je toliko očajan, zašto Tevez sam ne kupi svoj ugovor?

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojl: Ako je toliko očajan, zašto Tevez sam ne kupi svoj ugovor?

Bivši gazda Mančester sitija Džo Rojl smatra da bi Karlos Tevez trebalo sam da otkupi svoj ugovor ako zaista želi da promeni sredinu.

Argentinac je po drugi put u poslednjih šest meseci na ivici odlaska sa Istlendsa, a iako se činilo da je sve završeno i da će se vratiti u Korintijans posao je propao.

Siti je odgovorio Brazilcima da ih ne zanima ponuda od 40 miliona evra i da pristaju samo na vrtoglavih 57 miliona.

"On je veliki vođa i klubu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teško da ga zameni. Oni kažu da hoće 57 miliona evra i nema baš puno klubova, ne računajući Čelsi, koji to sebi mogu da prijušte. On neće ići nigde drugde u Engleskoj. Ako mu se baš toliko ide, mogao bi da izvadi deo onoga što je zaradio od poslednja tri transfera i sam plati obeštećenje", rekao je Rojl.

Povezane vesti: Sitiju od "Itihada" nestvarnih 450 miliona, Manćini želi dvojac Eto - Aguero "Savić će biti svetska klasa za tri sezone" Savić potpisao u podne: Zbog Kolarova se već osećam kao kod kuće Tevez može da ide za 50 miliona funti Tevez: Hoću da odem, razumite me

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ne povećavamo ponudu za Tevesa"

Izvor: B92, 13.Jul.2011

Mančester siti odbio je Korintijansovu ponudu od 35 miliona funti za Karlosa Tevesa, a u brazilskom klubu kažu da za njega neće izdvojiti više novca od toga..."Korintijans je ponudio skoro 40 miliona evra da kupi Tevesa, a to znači da bismo potrošili 20-25 procenata od novca koji zaradimo od TV...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.