Rođen je novi idol navijača Liverpula (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 15.Feb.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođen je novi idol navijača Liverpula (VIDEO)

Kada neki fudbaler i u mlađem uzrastu postigne pet golova na jednoj utakmici, prirodno je da skrene pažnju na sebe. Ali, kada ih postigne u velikom stilu, onda je jasno da se radi o budućoj fudbalskoj zvezdi.
Rahim Stirling je šesnaestogodišnji dečak koga je Liverpul prošle godine doveo iz Kvins Park Rendžersa za 500.000 funti plus određeni procenat u zavisnosti sa partijama ovog vunderkida. Zanimljivo je da je Rahim odbio ponudu Mančester sitija koja je bila 3 puta veća od Liverpulove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << /> Proteklog vikenda mladi tim Liverpula je igra utakmicu FA kupa protiv Sautenda, a Rahim Stirling je imao svoje veče. Pored toga što je postigao pet pogodaka, bio je konstantna noćna mora za protivničke dečake. Igra na poziciji levog krila iako je dešnjak, pa zbog toga uglavnom 'seče' ka sredini i ulazi direktno u šansu za šut.
Navijači Liverpula još od Stivena Džerarda čekaju na novog idola koji je ponikao na Enfildu, a sva je prilika da će ga uskoro dobiti u liku Rahima Stirlinga.

Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Proteran zbog bolesne šale

Izvor: RTS, 15.Feb.2011

Na tribinama u Engleskoj biće jedna budala manje. Uprava Krulija doživotno je zabranila navijaču da prisustvuje utakmicama kluba, posle uvreda na račun avionske nesreće 1958. godine kada su poginuli igrači Mančester junajteda. Bolesna šala izgovorena u video klipu snimljenom povodom utakmice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.