Proteran zbog bolesne šale

Na tribinama u Engleskoj biće jedna budala manje. Uprava Krulija doživotno je zabranila navijaču da prisustvuje utakmicama kluba, posle uvreda na račun avionske nesreće 1958. godine kada su poginuli igrači Mančester junajteda. Bolesna šala izgovorena u video klipu snimljenom povodom utakmice sa "đavolima".

Kada se ekipa iz Krulija plasirala u peto kolo FA Kupa, to je bio praznik za navijače ovog malog, nižerazrednog kluba u Englekoj. A kada je za protivnika izvučen Mančester junajted, ceo grad samo priča spektaklu na Old trafordu ovog vikenda.

I pored euforije koja vlada u Kruliju, meč protiv Junajteda imao je neprijatnu uvertiru. U pesmi koju su navijači, uz pomoć muzičara Majka Dobija, snimili specijalno za ovaj meč, jedan od navijača, koji se pojavljje u spotu,  vređao je igrače Junajteda koji su poginuli u avionoskoj nesreći 1958. godine.

Bolesnu šalu je primetio jedan navijač Junajteda koji se zvanično žalio zbog neprijatnih opaski na račun tragedije fudbalera "đavola". Uprava Krulija je ekspresno reagovala i uklonila snimak sa sajta i Jutjuba, dok je navijač doživotno proteran sa utakmica ovog kluba.

"Zvali smo policiju da vidimo da li će podići optužnicu, identifikovali smo idiota odgovornog za ovo, i zabranili mu doživotno da prisustvuje utakmicama kluba. On ovde više nije dobrodošao. Predstojeća nedelja za nas treba da bude istorijska jer igramo protiv najvećeg kluba u zemlji. Najviše me nervira ako neko pomisli da bi Kruli namerno uvredio Mančester junajted oko ovakve osetljive stvari", rekao je izvršni direktor kluba, Alan Vilijams.

Osam igrača Mančester junajteda izgubilo je život u avionskoj nesreći u Minhenu, kada su se fudbaleri "đavola" vraćali iz Beograda sa meča Kupa Šampiona protiv Crvene zvezde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара