Roben poručio Gvardioli: Ne želim da izlazim sa terena

Izvor: Press, 04.Dec.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben poručio Gvardioli: Ne želim da izlazim sa terena

„Treba mi konstantan ritam, forma mora da dolazi sa minutima na terenu“, poručio je Holanđanin
Zvezda minhenskog Bajerna Arijen Roben javno je poručio da ne želi da izlazi tokom utakmice, već da formu može da održava samo ako se nalazi konstantno na terenu.

Đozep Gvardiola rotacijom igrača želi da održi svežinu u ekipi, ali Holanđanin ne želi da bude na klupi.

„Treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mi konstantan ritam, forma mora da dolazi sa minutima na terenu. Dovoljan mi je odmor između utakmica, tada uspem da se oporavim. Gvardiola je za mene najbolji taktičar na svetu, perfekcionista je. Naša prednost ove sezone je to što se više ne moramo privikavati jedni na druge“, rekao je Roben, koji je potom dodao da želi do isteka ugovora 2017. godine da ostane u Minenu.

Roben je u dosadašnjih 13 kola u Bundesligi zabeležio devet nastupa i svaki put bio starter, a postigao je šest golova i zabeležio tri asistencije za gol svog tima.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.