Rikardinjo dobio ponudu koja se ne odbija - Iz Zagreba!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardinjo dobio ponudu koja se ne odbija - Iz Zagreba!

Fenomenalni Portugalac koji nas je oduševljavao majstorijama na nedavnom Evropskom prvenstvu u Beogradu, mogao bi uskoro da se preseli u Zagreb.

Naime, hrvatski mediji danas su preneli informaciju da je zagrebački Nacional spremio fantastičnu ponudu za najboljeg evropskog futsalera!

Naime, hrvatski klub je ponudio Rikardinju ugovor na četiri godine, vredan dva miliona evra!

Stiče se utisak da je to ''ponuda koja se ne odbija'', pogotovo ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ima u vidu da Portugalac trenutno zarađuje 300.000 godišnje u madridskom Interu. U Zagrebu bi imao 200.000 evra više po godini ugovora!

Čelni ljudi Nacionala su spremni i da isplate obeštećenje Madriđanima od milion evra, a ukoliko i pored svega toga odgovor bude negativan, Zagrepčani neće odustati, uveravaju u hrvatskim medijima.

''Bio bi to najveći transfer u istoriji futsala'', prenosi portal net.hr izjavu legendarnog igrača Nacionala Koraba Morine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Visok pritisak ministra policije Orepića

Izvor: Beta Video, 06.Apr.2016

ZAGREB - Od ministara najviši pritisak imao je ministar policije Vlaho Orepić koji je ove nedelje morao zbog krađa da podeli nekoliko otkaza u policiji.Za povećanje pritiska ministar policije Orepić ”okrivio je aparat za merenje pritiska i dobar doručak”Sutra je Svetski dan zdravlja, 7. april...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.