Senzacionalno: Rikardinjo u Zagrebu?!

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalno: Rikardinjo u Zagrebu?!

Najbolji futsal igrač današnjice, Portugalac Rikardinjo na meti zagrebačkog Nacionala!

Foto: MN Press

Najbolji igrač malog fudbala na svetu ,Portugalac Rikardinjo, mogao bi da pređe u zagrebački Nacional u rekordnom transferu od dva miliona evra, prenosi "Jutarnji list".

"Da, istina je, poslali smo ponudu. Ipak, trenutno ne bih govorio o detaljima", rekao je predsednik Nacionala Ivica Đolo.

Rikardinjo bi u Zagrebu zarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pola miliona evra godišnje, što je za 200.000 više nego što trenutno ima u madridskom Interu.

Ukoliko se ostvari transfer, Rikardinjo bi u Nacionalu bio saigrač sa srpskim futsalerima Mladenom Kocićem i Borkom Surudžićem.

Rikardinjo je svim ljubiteljima futsala u Srbiji prirastao za srce posle odličnih partija na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) RAT ZA ZVEZDE U HRVATSKOJ: Split doveo Neta, Nacional za pola miliona evra hoće Rikardinja!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2016

Ono što su Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo u fudbalu, to je Rikardinjo u futsalu. Najbolji svetski igrač u svakoj utakmici podiže gledaoce na noge...Dok Kristijano Ronaldo ima šou na Santijago Bernabeu, nekoliko kilometara dalje, u madridskoj dvorani Intera majstorije pokazuje Rikardinjo...Njegov...

Nastavak na Kurir...

Rikardinjo prelazi u zagrebački Nacional!?

Izvor: RTS, 06.Apr.2016

Najbolji futsal igrač današnjice, Portugalac Rikardinjo, mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Nacionala iz Zagreba. . .Naime, kako prenosi Jutarnji list, zagrepčani su poslali ponudu Rikardinjovom trenutnom klubu, Interu...

Nastavak na RTS...

Na pomolu rekordni transfer: Rikardinjo ide u Zagreb!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2016

Najbolji futsaler sveta dobio izvanrednu finansijsku ponudu da pređe u Nasional, gde bi bio saigrač dvojici srpskih reprezentativaca..Najbolji futsaler sveta Portugalac Rikardinjo mogao bi da pređe u zagrebački Nacional u rekordnom transferu od 2.000.000 evra, prenosi Jutarnji list...Kako se navodi,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.