Retko se viđa, Juventus nemoćan, sve završeno, prodali napadača u Premijer ligu!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retko se viđa, Juventus nemoćan, sve završeno, prodali napadača u Premijer ligu!

Posao dogovoren, Juventus nije imao nikakav izbor.

Priča je završena, ono što se nagoveštavalo na kraju se i desilo.

Juventus je prodao Moaza Keana. Naime, reprezentativac Italije je odbio ponudu kluba da produži ugovor, iako su mu nudili više novca nego Englezi, pa italijanski šampion nije imao kuda.

Naime, oni su pristali na 30 miliona evra, plus bonuse, kako ne bi izgubili mladog napadača narednog leta, a izgleda da nema klauzule o otkupu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Kean će zarađivati 3 miliona po sezoni, Juve mu je nudio 4, ali je problem to što ne mogu da mu garantuju minute. Iako pokušavaju da prodaju Iguaina, dolazak Lukakua ili Ikardija bi ga ponovo bacio u drugi plan.

On neće da čeka, plus napravio je nekoliko problema u finišu sezoni igrajući za "Azure", u Juventusu procenjuju da je previše poleteo i na kraju su izabrali da uzmu novac.

Koliko je sve ovo pametno teško je reći, u pitanju je momak od 19 godina, čeka ga velika budućnost, ali jasno da u ovom trenutku ne može da igra za Juventus standardno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Senzacija, dogovor postoji, Juve prodao tri napadača za dva dana!?

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019

Izgleda da je gotovo, Kean ide u Everton, dvojica Argentinaca napuštaju Juventus!..Kako ste verovatno pročitali, Juventus je završio jedan posao, dogovorili su prodaju Moaza Keana Evertonu za 30 miliona plus bonuse, nisu imali rešenja, italijanski reprezentativac je odbio bolju ponudu šampiona Italije...Ali,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.