Senzacija, dogovor postoji, Juve prodao tri napadača za dva dana!?

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija, dogovor postoji, Juve prodao tri napadača za dva dana!?

Izgleda da je gotovo, Kean ide u Everton, dvojica Argentinaca napuštaju Juventus!

Kako ste verovatno pročitali, Juventus je završio jedan posao, dogovorili su prodaju Moaza Keana Evertonu za 30 miliona plus bonuse, nisu imali rešenja, italijanski reprezentativac je odbio bolju ponudu šampiona Italije.

Ali, to je tek početak. Izgleda da je sve rešeno, Juventus je prihvatio ponudu Junajteda, ostalo je na Dibali. Njegov brat je otputovao u Englesku na pregovore, "La >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hoja" traži 10 miliona evra po sezoni.

Ako bude postigao dogovor, a čini se da nema prepreka, u suprotno pravcu će Romelu Lukaku. Prema nekim informacijama Junajted će doplatiti 15 miliona evra u celom poslu, kako bi se dokopao Argentinca.

Sa druge strane, Juve dobija napadača čime otpada varijanta dovođenja Ikardija iz Intera, napravili su veliki problem najvećem rivalu koji je bio blizu dogovora sa Belgijancem.

Ni to nije sve, danas je agenet Pipite Iguaina, Nikolas Iguain razgovarao sa Romom, očigledno da ni za drugog Argentinca nema mesta u Juventusu.

Njemu je ponuđen četvorogodišnji ugovor vredan oko 20 miliona evra, dok bi Roma za dve godine Juventusu trebalo da isplati 36 miliona, što je obavezni otkup.

Tako će najverovatnije biti završena letnja saga u "Bjankonerima" sa napadačima, ostali su samo Mandžukić i Ronaldom uz Lukakua.

Šta je sledeći potez kluba. Italijanski mediji tvrde da će ako prodaju Kediru Arsenalu i Matuidija PSŽ, u Juventusu sigurno dovesti Eriksena iz Totenhema koji košta oko 70 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.