Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 17:39

Remont u punom jeku: Ulanovas se dogovorio s Fenerbahčeom

Igor Kokoškov dobija novo pojačanje

Edgaras Ulanovas prvi put u karijeri igraće van Litvanije. Kako javlja turski novinar Ismail Senol, koji je prvi imao vesti vezane za Fenerbahče ovog leta, piše da se taj tim principu dogovorio sa Ulanovasom i da će on postati novi igrač ekipe koju sada vodi Igor Kokoškov. I da će potpisati ugovor na dve godine.

Ulanovas ima 28 godina i igra na poziciji krila. Proveo je celu karijeru u Litvaniji, a u proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šest godina nastupao je za Žalgiris. Prosečno je davao 8,9 poena i imao 3,3 skoka uz dve asistencije prošle sezone.

Ulanovas je do sada osvojio šest titula prvaka Litvanije i uz to je dodao četiri kupa. Imao je usput i različite MVP nagrade.

Nastupajući za Žalgiris mogao je da nakupi mnogo iskustva u Evroligi, a ovog leta je privukao pažnju brojnih klubova.

Dugo se pominjalo da je jako blizu prelaska u Olimpiju iz Milana, međutim izgleda da će na kraju ipak završiti u Istanbulu pod dirigentskom palicom Kokoškova.

Ulanovas važi za veoma inteligentnog igrača, tako da nije čudo što je srpski trener bio zainteresovan da ga dovede u svoje redove.

Podsetimo, danas se pojavila informacija da je Fenerbahče zainteresovan za Lorenza Brauna. Derik Vilijams je otišao u Valensiju, a Dajšon Pjer je potpisao ugovor sa Fenerom na 1+1 sezonu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.