Remi Argentine i Urugvaja u Tel Avivu, Mesi poništio Suareza sa kreča (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Argentine i Urugvaja u Tel Avivu, Mesi poništio Suareza sa kreča (video)

Nije bilo pobednika u duela južnoameričkih selekcija u prijateljskom susretu odigranom na neutralnom terenu.

Tri dana nakon minimalne pobede protiv Brazila, selekcija Argentine je odigrala prijateljski meč i sa Urugvajem, utakmica odigrana na "Blumfild" stadionu u Tel Avivu okončana je rezultatom 2:2 (0:1).

Igrao se 34. minut kada je Edinson Kavani doneo prednost Urusima, Toreira je poslao dobru loptu na bok ka Suarezu, ovaj je na prvu ubacio pred gol rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odakle je "El Matador" sproveo u mrežu "Gaučosa".

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Argentinci poravnali u 63. minutu.

Mesi je centrirao iz slobodnjaka, dobro je skočio Aguero i glavom izjednačio rezultat.

Samo pet minuta kasnije, Urugvajci stižu do nove prednosti, odlično je Luis Suarez izveo slobodnjak sa ivice kaznenog prostora, Andrada je bio nemoćan.

A onda, u drugom minutu nadoknade, Kaseres igra rukom u svom kaznenom prostoru, Argentina dobija penal, koji u gol pretvara Lionel Mesi za konačnih 2:2.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.