Mesi je neuništiv, jači od raketa i pretnji!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi je neuništiv, jači od raketa i pretnji!

Fudbal je pobedio i ovog puta.

Međunarodna fudbalska superzvezda Lionel Mesi doputovao je danas u Izrael zbog uveliko očekivane utakmice uprkos pozivima na bojkot i pretnjama od raketiranja.

Argentinska reprezentacija stigla je u Izrael na međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv Urugvaja u Tel Avivu.

Palestinska kampanja protesta je prošle godine omela planiranu posetu Mesija radi zagrevanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred Svetski kup, a nasilje koje je izbilo prošle sedmice između izraelske vojske i ekstremista u pojasu Gaze pretilo je da se odloži i egzibicioni meč zakazan za ponedeljak.

Mesi će se suočiti sa svojim saigračem iz Barselone Luisom Suarezom na utakmici koja je željno očekivana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi iz penala u nadoknadi sprečio pobedu Urugvaja

Izvor: B92, 18.Nov.2019

Reprezentacije Urugvaja i Argentine odigrale su nerešeno 2:2 u prijateljskoj utakmici u Tel Avivu...Bio je to dugo očekivani meč, između dve odlične južnoameričke selekcije, a na kraju je Lionel Mesi golom iz penala u drugom minutu nadoknade vremena sprečio pobedu Urugvaja...Ovaj meč je trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.